Kultúrhelyek

Falumúzeum

A Falumúzeum az év nagy részében rendez programokat, kiállítások, foglalkozásokat, melyekre a meghitt környezet, a  régi kultúra bemutatása és a barátságos légkör miatt is érdemes meglátogatni.

Múzeumvezető: Győriné Kováts Andrea
Cím: Nagytarcsa, Múzeumkert u. 21.
Email: muzeum.andi@gmail.com
Telefon: 06-70-379-8262

 


Művelődési Ház

Művelődési Házunkat még az idős nagytarcsai lakosok építették. Pár éve felújították a helyiségeket, hang és fénytechnikát szereltek be és kialakítottak egy kulturált közeget. Nagyobb rendezvényeket, mint esküvőt, bulikat, koncerteket tartanak itt. Az épület egy nagy terem, a hozzá tartozó öltöző, egy kisebb terem és a mellette található konyhából áll. Nagy létszámú programok ideális helyszíne.

Fix programok tekintetében főként tánccsoportok, árusok, önkormányzat használják a helyiségeket. Sajnos a Művelődési Háznak csak a neve az. Jó pár évvel ezelőtt virágzott, tele volt programmal, de mára ez már nem így van. Reméljük egyszer megint lesz egy művelődési helyünk, ahol nap mint nap más programokkal várják a kicsiket és nagyokat.

A Művelődési Ház bérléséről itt érdeklődhettek:

Kovalcsikné Bartha Mária 
Telefon:
 06 70 321-6042
Cím: Nagytarcsa, Rákóczi út 31.


Vállakozói klub

Vállalkozói klub működik Nagytarcsán, bár funkcióját tekintve inkább rendezvényteremnek mondanám.

Számos bulit, klubbot, mint társasjátékklub, nyugdíjasklubbot tartanak itt.
Két kulturált teremből áll, mosdóval, konyhával.

Fix programok

Nyugdíjasklub: Minden hónap első hétfője, délután 14 órától. Nyugdíjas emberek találkozója egy kis nasival, kellemes beszélgetéssel. Szeptemberi nyugdíjas klubban Mária napot tartanak, ünneplik. Minden nyugdíjkorút szeretettel várnak!

Társasjáték klub
:
Minden hónap első péntekén tartják 16:00 – 20:00 -ig. Korosztályt tekintve 3éves kortól 100 évig. Míg a kicsik játszanak, a fiatalok és idősebbek is össze csoportosulnak egy-egy játékra. Nagyon jó hangulat, kellemes légkör vár Rád ha elmész. Érdemes kipróbálni!

Információ:
Krantzné Ágnes
Telefon: 0620/779-4332
Email: akrantz@yahoo.co.uk
Cím: Nagytarcsa, Rákóczi út 31.

A Vállalkozói klub bérléséről itt érdeklődhettek:

Kovalcsikné Bartha Mária 
Telefon:
 06 70 321-6042

Oszd meg a cikket ismerőseiddel: