̽ Sportpályák

Grund

Több sportpálya áll rendelkezésre a közelben, függően attól, milyen sportot űzöl. Legelőször a Grundot emelném ki, ahol egyelőre egy focpálya lett felállítva a labdarúgás kedvelőinek.
Mellette egy füves területtel, játszótérrel, ahol egyéb szabadidős tevékenységeket lehet folytatni.


Nagytarcsa sportpálya – Grund nagyobb térképen való megjelenítése

A Grund története 30 évvel ezelőtt kezdődött. Akkor még csak egy hatalmas, szépen gondozott füves területen rúgták a bőrt a fiúk, a szurkolók pedig a pálya szélén, a fűben szurkoltak.
Az akkori srácok felnőttek, és az új generáció már máshol töltötte a szabadidejét. Azóta már több kísérlet történt a pálya újbóli fellendítésére, több-kevesebb sikerrel. 2009-ben azonban valami más lett. Új szemlélet, új jövőkép érkezett a faluba. Néhány sportkedvelő fiatalember elhatározta, hogy egy Sportközpontot fog létrehozni a parlagon heverő területen. Pályázati pénzből és az Önkormányzat támogatásával megépült az első műfüves pálya, amit az árvíz sajnos teljesen elmosott. De ez nem lehetett akadálya a tervek kivitelezésének. Az elsodort pálya helyett 2 db, 20×40 m-es épült egymás mellé. Ezek a pályák 2011. november 19-től téliesítve lettek, így már fedett-, fűtött helyen lehet sportolni.

Kiszolgálóegységként első körben egy gazdagon felszerelt (télen fűtött, nyáron hűtött) büfében lehet felmelegedni vagy lehűlni. A sörön és üdítőn kívül finom habos cappuccino, tea, melegszendvics és virsli is kapható. A TV-n az összes sportcsatorna fogható, így a nagy meccseket baráti társaságban lehet végigizgulni.

A következő beruházási részben a műfüves pályák mellett 3 db teniszpálya, strandfoci pálya vár még megépítésre.

2012. februárjában beindult az Ovi-Foci, ahol 4-7 éves gyerekek ismerkednek meg a csapatsporttal. Már tanulgatják, mit jelent az alkalmazkodás, a csapatszellem. Tanulnak mozgáskoordinációt és legfőképpen a sport szeretetét.

2012. áprilisában a Suli-Foci is útjának indul, hogy ne csak a legkisebbeknek jusson ki az örömből. Ebbe a csapatba még folyik a felvétel. Nyitva a kapu a jövő focistái előtt. De azok se maradjanak otthon, akiket csak a mozgás öröme vonz! A Grundon a helyük!

Ennyi évnyi kihagyás után szeretettel várjuk a (nem csak) nagytarcsai focistákat, hogy ismét fellendülhessen a sportélet a faluban. Mutassunk példát gyermekeinket! Szerettessük meg velük már gyermekként a sportot!

Pályabérlés: már 6.300 Ft/órától.
A pályabérlés további árairól, a bérlés feltételeiről ITT olvashat.
Iskoláknak, klubboknak közintézményeknek egyedi árat biztosítunk.

Telefon: 0670/607-3944
Web: www.facebook.com/grundertsport


Tornaterem

Második pályaként említeném meg az Iskola tornatermét, ahol számos sporttevékenységet folytatnak. Itt megemlíteném a kosarasokat, férfi focit, női focit, gyerek focit, teniszt és a karatét. Emellett judo versenyeket tartanak.

Nagytarcsa sportpálya – Tornaterem nagyobb térképen való megjelenítése

A tornaterem bérlésével kapcsolatban itt tudsz érdeklődni:
Blaskovits Oszkár Általános Iskolawww.blaskovits.hu
Tel: 06-28/546-616
Cím: 2142 Nagytarcsa, Múzeumkert u. 2-4.


Lakótelepi foci és kosárlabdapálya

Lakótelepi sportpályán lehetőség van kosarazni, focizni.

Nagytarcsa sportpálya – Lakótelep pálya nagyobb térképen való megjelenítése

Oszd meg a cikket ismerőseiddel: